Bonusprogrammet

Kundservice

Här kan du läsa mer om vårt förmånliga bonusprogram! Samla värdefulla poäng som ger rabatt på framtida resor.

Hur fungerar Bonusprogrammet
Här blir varje krona i resans pris omräknad till poäng (varje 10 kr omvandlas till 1 poäng) som sedan samlas på ditt konto i en voucher. Vouchern skapas en gång i månaden (den 1e) för resor som köpts och genomförts månaden innan och kan sedan användas som betalning av framtida resor. Varje poäng är värd 1 krona.

Spara ihop dina vouchers och använd för en hel resa eller använd för att rabattera en enskild bokning. Du hittar dina vouchers i en lista i betalsteget.

Vouchers som skapas gäller därefter 360 dagar.

Hur du registrerar dig som ny Bonuskund
Att registrera sig som Bonuskund är gratis. Du registrerar dig med email och lösenord på Mitt konto och samlar sedan poäng när du loggar in och bokar dina resor. Du samlar även poäng om du använder tilläggstjänsten Extra bagage. Kom ihåg att logga in innan du bokar, resorna går inte att efterregistrera på Bonuskundkontot.

Vad finns på Mitt konto
På kontot kan du se dina bokningar (Mina biljetter) och om- eller avboka dina resor genom att klicka på dem och välja Hantera bokning. Under Voucher ser du om du har en voucher på kontot. Den/de kan väljas i betalsteget för att rabattera en resa. Under Lojalitetsprogram ser du intjänade poäng som blir vouchers kommande månad (den 1:e). För att boka resa tryck på Boka biljett i menyn eller under Mina biljetter.

Under kontodetaljer kan du hantera kontot och uppgifter.

Vad gäller för mig som hade ett Bonuskonto tidigare?

Vårt nya bokningssystem har varit aktivt sedan april 2022 och de gamla bonuskundkontona från förra systemet med tillhörande inlogg är stängda.

Du som redan var Bonuskund hos oss, hade en email adress registrerad samt har använt ditt konto från och med 1/1 2018 kan ändå logga in med din mailadress och välja Återställ lösenord för att skapa ett nytt lösenord. Därefter har du tillgång till ett nytt konto och kan börja samla poäng.

Du som varit bonuskund men som inte har använt ditt konto efter den 1/1 2018 är välkommen att registrera ett nytt konto på Mitt konto och börja samla värdefulla poäng.

Mer info finns även i våra Resevillkor under Bonusprogram.