Resor till/från Höga Kusten

Nyheter

Resor till/från Höga Kusten

Med oss kan du resa till/från flera hållplatser mitt i hjärtat av Höga Kusten både till städerna och mindre orter som ex. Hornöberget, Docksta, Skuleberget Naturum, och Ullånger!

 

I Höga Kusten finner du skogslandets vidder, älvdalar, den dramatiska kustlinjen och kontrasten mellan städer och storslagen natur. Ett världsarv vars natur består av lika många skiftningar i landskap som upplevelser.

Området har blivit mycket populärt, särskilt för vandrare till följd av alla fascinerade leder, men också för andra som vill uppleva den magiska naturen i kombination med lokala smakupplevelser, spännande platser och utflyktsmål. 

 

Med oss kan du resa till flera städer i området så som Härnösand, Örnsköldsvik, Kramfors och Sollefteå men också direkt till hjärtat av världsarvet och alla dess vandringsleder. Vid hpl Hornöberget hittar du Hotell Höga Kusten och Högakustenbron. Vid hpl Docksta finns FriluftsByn samt närhet till Ulvöns båtar. Vid vår hållplats Skuleberget Naturum finns Skuleberget och bergsklättringsanläggningen Via Ferrata och hpl Ullånger är en central punkt för många närliggande besöksmål som exempelvis Nordingrå.

Bild: Höga Kusten Destinationsutveckling

Mer information om våra hållplatser hittar du i hållplatsbeskrivningen under Destinationer.

Mer info om aktiviteter i världsarvet hittar du på www.hogakusten.com/sv

och på FriluftsByns webbplats som är en knutpunkt för flera äventyr i området.

Välkommen att söka din resa i bokningen